Investitii in domeniul schiabil din Maramures / peste 30 milioane de euro

0

Maramureşul se pregăteşte de iarnă! 23 de milioane de euro sunt pregătiţi pentru investiţii în domeniul schiabil din zonele Mogoşa – Baia Sprie şi Izvoarele – Borişte. Licitaţiile au fost anunţate pentru luna august, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind diferit însă pentru cele două proiecte. Finanţatorul principal este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Domeniului schiabil „Gutâiul Doamnei” / 10 milioane euro

O altă investiţie importantă se desfăşoară la Cavnic unde au fost demarate lucrările la realizarea domeniului schiabil „Gutâiul Doamnei”, care cuprinde trei pârtii de schi şi o telegondola. Investiţia totală a fost evaluată la 10 milioane euro şi este executată dintr-un grant european şi prin contribuţia bugetului local.

La marginea oraşului Cavnic, în Munţii Gutâiului, la aproximativ 1.100 de metri, sunt amenajate şapte pârtii de schi, apreciate de iubitorii sporturilor de iarnă datorită accesibilităţii lor şi condiţiilor bune oferite de cabanele şi motelurile din apropierea acestora. De curând a fost inaugurată la Cavnic prima pârtie artificială investiţie despre care am scris şi noi în urmă cu câteva zile.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează