Faber.community din Timișoara este preselectat pentru premiile New European Bauhaus ale Uniunii Europene

0

Faber.community, noul centru cultural independent din Timișoara, preselectat pentru premiile New European Bauhaus ale Uniunii Europene, anunță ZiuadeVest.

FABER pune Timișoara în topul orașelor din Uniunea Europeană, fiind unul dintre cele 60 de proiecte, din peste 2000 din toată Europa, care a trecut mai departe în etapa de jurizare a premiilor New European Bauhaus! Premiile vor fi anunțate în 16 septembrie.

FABER își propune să faciliteze dezvoltarea mediului creativ și cultural prin oferirea de spații de lucru contemporane, ateliere pentru prototipare, un bistro și spații pentru întâlniri și evenimente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.