Delta Dunarii revine in atentia presei internationale de calatorii

0

Dupa succesul recent al documentarului Wild Carpathia, Delta Dunarii revine in atentia presei internationale de calatorii, de aceasta data pentru publicul francez si francofon.

Ivan Patzaichin a fost insotitorul echipei de filmari France 3, prezentand in cadrul reportajului o Delta a oamenilor, unde bogatia naturii si traditiile sunt completate de incercarile recente de a redefini zona ca o destinatie principala de ecoturism in Europa. 

Emisiunea, difuzata in Franta, a atins o audienta semnificativa pentru un public interesat de informatiile despre diversitate culturala, calatorii si turism.

barca canal delta

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează