Daily Mail scrie despre timișoreanul care a cucerit lumea mergând deasupra hăurilor

0

Daily Mail scrie despre timișoreanul care a cucerit lumea mergând deasupra hăurilor pe o chingă lată de câțiva centimetri, anunță pressalert.ro

Îndrazneala în abis: în varful degetelor pe coardă deasupra unui hău de 61 de metri, așa titrează Daily Mail, vorbind despre un timișorean care a ajuns celebru pentru actele lui de curaj. Flaviu Cernescu este slackliner, adică își ia porția de adrenalină traversând pe corzi de numai câțiva centimetri suspendate în aer la cele mai neobișnuite înălțimi.  Slacklining-ul este un sport extrem pe care îl practică de ceva ani buni și românii împătimiți de adrenalină. Timișorenii sunt bine reprezentați. Își întind chingile între clădiri înalte din oraș, între copaci, în parc, iar când vor și o gură de oxigen pe lângă adrenalină, se duc la Anina.

no-comment mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează