Cea mai inalta distinctie civila in Statele Unite

0

Vă amintiţi de Liviu Talos? Da? Nu? Poate ca noi – în România – nu ni-l amintim foarte bine căci vestea cu românul care a salvat din foc o fetiţă în Statele Unite s-a pierdut printre alte informaţii „senzationale”…
Americanii – însă – nu l-au uitat. Mai mult chiar românul a fost nominalizat de americani pentru cea mai înaltă distincţie civilă din Statele Unite ale Americii.

Un român din Detroit, care a salvat în vara anului 2010 o fetiţă dintr-un incendiu, a fost nominalizat de americani pentru cea mai înaltă distincţie civilă din Statele Unite ale Americii.

Liviu Taloş (46 de ani) a fost anunţat prin email că se află pe lista finală a celor 20 de eroi civili ai Americii dintre care unul va fi ales de un juriu. Instituţia care va alege câştigătorul a spus despre Liviu Taloş că „actul său de curaj continuă să fie o sursă de inspiraţie pentru statul Michigan şi pentru toţi americanii” şi „în fiecare zi, americani de rând fac lucruri extraordinare, aceste acte de curaj şi sacrificiu ne inspiră pe toţi”.

Mai multe detalii pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează