Canotca, barca inventata de Ivan Patzaichin!

0

Ivan Patzaichin are prima barcă inventată şi brevetată şi se numeşte Canotcă.

Această barcă ar putea intra în producţie începând din această toamnă. Fostul canoist olimpic declară pentru România liberă că nu se va opri aici, sperând să mai inventeze şi alte modele de bărci.

Canotca, barcă proiectată de Ivan Patzaichin – ar putea fi produsă în serie.
Un alt proiect interesant desfăşurat de Ivan Patzaichin se numeşte Rowmania. Marele campion doreşte să dezvolte agroturismul în Delta Dunării. Proiectul presupune crearea unor centre de meşteşug, centre de închiriere de bărci, puncte de campare dar şi zone cu specific culinar.

Mai multe informaţii aici.

foto Florin Ghinda

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează