Bravoooo Paramongols! Echipa romaneasca a ajuns la finish dupa 18000 de km!

0

Bravoooo Paramongols! Echipa romaneasca de paramedici „undercover” a ajuns la finish dupa o luna si jumatate si 18 000 de km….


Cine a urmarit „filmul” Paramongols stie detaliile aventurii romanesti din Mongolia, iar pentru cine nu a aflat inca – iata aici este blogul echipei Paramongols.

Cand am dat in sfarsit de el am aprins girofarurile, am dat drumul la sirena si un strigat de bucurie a rasuna din ambulanta. Mai avem 350 de kilometri si ajungem in Ulan Bator!


Ne trezim a doua zi devreme, probabil din cauza emotilor… azi ajungem la Finish line dupa mai bine de o luna si ceva de condus! In fata asfalt, ambulanta goneste ca la inceput parca si ea e nerabdatoare. Ultimii kilometri trec pe nesimtite, ajungem in Ulan Bator exact cand acul kilometrajului sare la 18000. Tipete de bucurie, dansam isteric in ambulanta, ce mai conteaza ca in loc de 16000 am facut 18000…

Felicitari!

Sursa: text si foto aici.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.