Bravoooo Paramongols! Echipa romaneasca a ajuns la finish dupa 18000 de km!

0

Bravoooo Paramongols! Echipa romaneasca de paramedici „undercover” a ajuns la finish dupa o luna si jumatate si 18 000 de km….


Cine a urmarit „filmul” Paramongols stie detaliile aventurii romanesti din Mongolia, iar pentru cine nu a aflat inca – iata aici este blogul echipei Paramongols.

Cand am dat in sfarsit de el am aprins girofarurile, am dat drumul la sirena si un strigat de bucurie a rasuna din ambulanta. Mai avem 350 de kilometri si ajungem in Ulan Bator!


Ne trezim a doua zi devreme, probabil din cauza emotilor… azi ajungem la Finish line dupa mai bine de o luna si ceva de condus! In fata asfalt, ambulanta goneste ca la inceput parca si ea e nerabdatoare. Ultimii kilometri trec pe nesimtite, ajungem in Ulan Bator exact cand acul kilometrajului sare la 18000. Tipete de bucurie, dansam isteric in ambulanta, ce mai conteaza ca in loc de 16000 am facut 18000…

Felicitari!

Sursa: text si foto aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează