Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apelul pentru inițiative bilaterale „Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2023” este relansat

0

Bugetul disponibil este de 2 milioane de euro, grant 100% (nu este necesară cofinanțarea).

Termenul limită de depunere este de 20.12.2021 (ora 16:00, ora României).

Depunerea se va face exclusiv on-line pe platforma t2023.eeagrants.ro.

Sursa: aici.

Vor fi finanțate evenimente, seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri care să transfere cunoștințe, bune practici etc.

Toate aceste evenimente trebuie să fie în strânsă legătură cu Timișoara 2023 Capitala Europeană a Culturii și derulate în parteneriat cu entități similare din Norvegia.

Poate aplica orice entitate publică sau privată, inclusiv ONG-uri, cu personalitate juridică din România și Norvegia.

Aplicanții pot solicita clarificări la următoarea adresă: eeagrants.bilateral@mfe.gov.ro.

În conformitate cu decizia Comitetului Comun pentru Fondul Bilateral, în cadrul Apelului pentru inițiative bilaterale Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023 sunt eligibile doar inițiativele în parteneriat cu entități din Norvegia. Ghidul aplicantului a fost modificat prin Corrigendum nr. 1, în concordanță cu decizia CCFB.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.