„Am fi pierduţi fără ei. Şoferii din România sunt oameni care lucrează profesionist”

2

Angajatorii englezi laudă românii: ”Am fi pierduți fără ei”

„Am fi pierduţi fără ei. Şoferii din România sunt oameni care lucrează profesionist. Satisfacţia clienţilor este greu de descris. În cinci ani, am reuşit să creştem numărul şoferilor de la 50 la 80. Am avut clienţi din corporaţii care ne sunau şi spuneau că vor şoferi români”, a spus managerul Oli Thayre pentru Crawley Observer.

Sursa: adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Este o gluma sau ce?
    Romani sunt apreciati peste tot se pare, atat pentru munca cat si pentru frumusetile tarii, pacat ca unii ce sunt tot romani si ne trag in jos, insa nu ai ce face…
    Incercam noi sa reparam totul, insa se pare ca nu putem face minuni!

Comentează