TIMIȘOARA: Vrei să faci parte din Trash Patrol?

1

Sâmbătă 7 Martie EcoStuff Romania te invită să faci parte din Trash Patrol

EcoStuff Romania, organizatorul acțiunii Let’s do it! Timiș din 25 Aprilie, începe etapa de identificare și raportare a zonelor din afara localităților unde se aruncă ilegal gunoaie pe teritoriul administrativ al Județului Timiș.

Pentru început cartarea vizează Timișoara și comunele din apropiere – Șag, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, Moșnița-Nouă, Sânmihaiu Român și Săcălaz, urmând ca în săptămânile viitoare să se extindă și la celelalte orașe și comune din Județul Timiș.

trash patrol media

Cei care sunt deranjați de mormanele de deșeuri aruncate peste tot și vor să ia atitudine sunt rugați să completeze Formularul de pe pagina eventului Trash Patrol de pe Facebook și sunt așteptați Sâmbătă 7 Martie la ora 10.30 în Piața Operei din Timișoara.

“2 ore libere, un smarthphone cu acces la net și gps, încălțăminte potrivită, bicicletă sau mașina”, de atât au nevoie voluntarii.

După un mic instructaj privind cartarea se vor împărți în echipe și vor porni la “trash-hunt”. Pozele și înregistrările făcute de voluntari vor ajunge în cursul săptămânii viitoare la responsabilii de mediu din cadrul primăriilor pe raza administrativă a cărora au fost identificate mormanele de gunoi.

www.ecostuff.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.