Timișoara: Miercuri, 21 februarie voi veniți cu întrebările, iar Adrian Stanciu și Răzvan Ogîrcin cu răspunsurile la prima ediție UBC Talks

0

Miercuri, 21 februarie, ora 10:00, la Iulius Congress Hall, voi veniți cu întrebările, iar Adrian Stanciu și Răzvan Ogîrcin cu răspunsurile la prima ediție UBC Talks – un eveniment dedicat comunității UBC Timișoara. Discutăm despre oameni și organizații, interacțiunile din spațiul muncii, alte teme care apar pe parcursul întâlnirii, dar și despre „Alternative. Idei de pus pe gânduri”, recenta carte a lui Adrian Stanciu.

Sursa: aici.

Conceptul UBC Talks este dezvoltat din dorința de a crea o comunitate UBC care să fie la curent cu noutățile din business, HR sau comunicare. Vor fi abordate teme variate, propuse de specialiști din aceste domenii, care vor deschide oportunități de a descoperi idei noi, a crește personal și profesional, dar și de a stabili conexiuni.

Accesul la eveniment este gratuit, cu înscriere în formularul
https://forms.gle/XqxamvEjAj8zD8M77

„Abordarea tranzacțională a muncii este o rețetă pentru conflict și nefericire. Pentru nefericire, deoarece ascunde și marginalizează sensul muncii, unul dintre cei doi piloni extrinseci ai fericirii. Este sursă de conflict pentru că, dacă munca este o tranzacție – efort contra bani, atunci tu o să vrei cât mai mulți bani pentru cât mai puțin efort, în timp ce oamenii care te angajează sau cei care cumpără în alt fel produsul muncii tale (cum ar fi clienții) vor cât mai mult efort de la tine contra cât mai puțini bani. Asta te pune mereu în conflict cu beneficiarii muncii tale și astfel îți atacă și al doilea pilon al fericirii, calitatea relațiilor.”

Adrian Stanciu este consultant în domeniul dezvoltării oamenilor și organizațiilor din anul 2001, cu o preocupare specială pentru subiectul leadership și cultura organizațiilor. În cei 20 de ani de practică, el a lucrat cu peste 100 de companii și cu mii de manageri din managementul mijlociu și senior al lor. Printre clienții săi s-au numărat atât comanii internaționale precum Xerox, IBM, Allianz, Raiffeisen, cât și companii românești ca Banca Transilvania, eMag, Cărturești și mulți, mulți alții. Înainte de a fi consultant, Adrian a fost antreprenor și apoi executiv de corporație, fiind directorul general al Xerox România între 1998 și 2000. În practica sa de consultanță, a înființat și birourile afiliate ale Human SYnergistics România, Ungaria, Bulgaria și Serbia. În spațiul educațional, el este profesor, partener și decan asociat al Bucharest International School of Management și lector asociat al programului de EMBA al Maastricht School of Management în România. Adrian este o voce constantă în presa de management românească. Îi puteți citi articolele la www.adrianstanciu.ro sau în cartea „Alternative. Idei de pus pe gânduri” și asculta podcastul despre conducerea oamenilor în sec. XXI la www.decoder.ro.
Adrian este o voce constantă în presa de management românească. Îi puteți citi articolele la www.adrianstanciu.ro sau în cartea Alternative și asculta podcastul despre conducerea oamenilor în sec. XXI la www.decoder.ro

Răzvan Ogîrcin este de 30 de ani Managing Partner AIMS Human Capital Timisoara, specializat în consultanță, training și coaching, cu peste 1200 sesiuni de training livrate – mai ales pentru echipe de management. Temele predilecte sunt leadership, cultura organizațională, inteligența emoțională, conflict management, echipe performante. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice Timisoara, secția management și are în portofoliu o serie de cursuri si acreditări (Human Synergistics, Thomas International, SDI, Seneca College, Solutions Focused Coaching, Dale Carnegie Training). Fost președinte AIESEC Timișoara.

Parteneri: Bookzone și Cărturești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.