Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Descoperim arta prin joacă în expoziția Puls 20 și tur ghidat pentru copii

0

1 Iunie, ora 17.00

Dragi părinți, vă propunem un tur ghidat în care copiii dumneavoastră vor descoperi în lucrările expoziției Puls 20 detalii interesante și captivante. Va fi un prilej de împrietenire cu arta contemporană, de explorare și învățare activă despre modalitățile de exprimare ale artiștilor contemporani din România. Turul este susținut de Maria Orosan-Telea, istoric de artă, lector la Facultate de Arte și Design din Timișoara și mama lui Victor, un băiețel de 5 ani.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.

Participarea este gratuită. Numărul de locuri este limitat și necesită înscriere prealabilă la adresa de email kunsthallebega@kunsthallebega.ro

PULS 20

„Prin sinergia dintre o scenă artistică entuziastă (care a așteptat 12 ani acest moment de recunoaștere) și competența specialiștilor din muzeu și din jurul acestuia s-a născut un remarcabil act de curatoriat colectiv. Rezultatul este această expoziție, deschisă la sediul MNAC sub titlul După doisprezece ani. Producția artistică din România în 180 de lucrări, și prezentată acum la Kunsthalle Bega sub un titlu mai adecvat: Puls 20”, transmite curatorul expoziției, Călin Dan.

Amintim că expoziția PULS 20 poate fi vizitată la Kunsthalle Bega până în data de 11 iulie, de marți până sâmbătă în intervalul orar 12.00 – 18.00.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.