Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Au mai rămas 2 zile în care vă puteți înscrie la Workshop-ul „Certificat în inovație socială”

0

Îți pasă de problemele comunității în care trăiești? Ai idei despre cum ar putea fi ele rezolvate? Vorbești și limba engleză?

Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este da, acum ai o super oportunitate să afli cum poți să ai o inițiativă antreprenorială direct de la formatorii Academiei de Antreprenoriat Social din Munchen. Workshop-ul „Certificat în inovație socială”, organizat în Timișoara, în perioada 29-30 iunie, este un atelier de formare în domeniul antreprenoriatului și inovației sociale cu scopul de a familiariza participanții cu oportunitățile pe care le oferă antreprenoriatul orientat spre binele comunității.

WS_TM

Cine se poate înscrie:

Evenimentul este deschis studenților (licență, masterat sau doctorat) sau absolvenților universităților din Timișoara, indiferent de universitate, facultate sau specializare, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Nu rata ultimele zile de înscriere! Pentru ultimele locuri disponibile, termenul s-a prelungit până în data de 25 iunie 2017.

Ai multiple beneficii:

– Primești un certificat atestat de Social Entrepreneurship Akademie din Munchen;

– Beneficiezi de cursuri intensive pe durata a 2 zile, cu formatori germani;

– Afli  multe informații de actualitate despre antreprenoriat, în general, și despre antreprenoriatul social, în special, dar descoperi și multe noi idei de afaceri și exemple de succes din domeniu;

– Cunoști multi tineri interesanți și creativi, studenți în Timișoara sau absolvenți interesați de antreprenoriat social.

Taxa de participare este modică (50 lei pentru studenți, respectiv 100 lei pentru absolvenți), iar cazurile sociale beneficiază de o scutire de plată a acestei taxe.

Nu rata această oportunitate să îți lărgești orizonturile profesionale! Înscrierea se face online, la http://en.zgi-kompakt.de/apply-now/

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina evenimentul.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.