Sărbătoarea Vecinilor la Timişoara :)

0
Se aduna vecinii, fiecare aduce un suc, o prajitura, o gustare, socializeaza, se cunosc mai bine si fac schimb de impresii. Locul de intalnire? In spatele blocului, in fata casei ori in curte sau in parcul din apropiere.
„Primaria Timisoara vrea sa promoveze de anul acesta o noua manifestare in cartierele din oras. Este vorba despre „Sarbatoarea Vecinilor”, a carei prime editii are loc chiar astazi, de la ora 18. La primul eveniment de acest gen din Timisoara s-au inscris mai multe consilii de cartier si asociatii de locatari. Astfel, vecinii vor organiza intalniri si vor socializa in mai multe zone din oras: Circumvalatiunii (Aleea Cascadei nr.1, colt cu Salciei bloc F6, sc B), Cetatii (str. Regimentul 5 Vanatori nr. 4 – 6, sc. B), Dorobantilor (Tibiscum 1 si 3), Iosefin (str Platanilor nr. 3 – 15 si str. General Dragalina nr. 40 – Gradinita CFR) si Steaua (str. Maior Titus Muresan nr. 11- 17 si str. Arhitect Victor Vlad bloc 39 sc. A). Sponsorii care participa la acest proiect alaturi de municipalitate le vor duce vecinilor sucuri, bere si produse de patiserie. Reprezentantii Primariei spun ca ideea acestei sarbatori este de a petrece cateva momente impreuna cu vecinii, iar oamenii invata astfel sa se cunoasca mai bine.” Mai multe despre acest eveniment pe site-ul Agenda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează