Timișoara: Ritmuri hipnotizante de Dragobete la Pixel

0

Sărbătoarea iubirii într-un dans nebun.

În noapte de 24 februarie, Clubul Pixel devine epicentrul distracției, unde ritmurile hipnotizante se împletesc perfect cu vibe-ul plin de dragoste al lunii februarie. Harababura Afterparty ne invită pe ringul de dans pentru o seară dedicată femeilor, alături de două invitate speciale, Maică-ta și Mini Zucchini. Petrecerea are loc începând cu ora 23:00, în Piața Unirii nr. 6 (Timișoara). 

Maică-ta este un proiect inițiat de Ioana Horga în 2017, fiind parte din colectivul Astronaut Kru. Cu o pasiune arzătoare pentru genuri precum hip-hop, dub, tekno, breaks, garage, jungle, electro și funk, ea explorează și abordează o paletă diversificată de ritmuri și stiluri. În fiecare lună, pe lângă că activează la evenimente sau festivaluri, ea crează podcasturi diferite lansate la Black Rhino Radio din București. (https://soundcloud.com/maicatakru)

Mini Zucchini experimentează cu stilurile disco, house și italo, iar pentru acest eveniment a pregătit un set special ce cuprinde electro. Din 2014, ea activează pe scena locală de muzică, fiind membru fondator în echipa Launmomentdat, iar din 2019, a început să mixeze în cadrul primelor ediții Harababura Fair, unde oferă spațiu creativ fetelor DJ din comunitatea locală. (www.soundcloud.com/mini-zucchini)

Toate detaliile despre petrecere se regăsesc pe pagina evenimentului – Harababura Afterparty at Pixel. Pentru o doză de energie sonoră, vă invităm să ascultați podcastul fetelor de la Black Rhino din 2023, disponibil la link-ul următor: Maică-ta b2b Mini Zucchini.

Harababura Fair vă așteaptă cu brațele deschise în perioada 23-25 februarie, între orele 12:00 și 20:00, la Centrul de Proiecte din Timișoara. Aici, veți descoperi cele mai inspirate produse autohtone și vă veți întâlni cu creatorii din spatele acestora. Intrarea este liberă, oferindu-vă șansa de a vă pierde într-un univers fascinant al frumosului și creativității. Un weekend întreg dedicat pasiunii pentru artă și design, într-un cadru plin de inspirație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.