TIMIȘOARA: „Reciclarea – Un mod de viață!”

1

ECOTIC semnează o nouă campanie de conștientizare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), în Timișoara, alături de RETIM ECOLOGIC SERVICE și în colaborare cu Primăria Timișoara și Agenția pentru Protecția Mediului Timișoara. Campania se va desfășura în perioada 19 – 22 martie 2015.

„Reciclarea – Un mod de viață” este noua campanie ce va fi desfășurată de echipa ECOTIC în Timișoara, având două obiective foarte importante: primul este legat de nevoia creării unei reale conștientizări în rândul populației asupra necesității colectării și reciclării, iar al doilea vizează o creștere semnificativă a cantității de DEEE colectate, atât în perioada campaniei – 19-29 martie 2015 – cât și ulterior, ca efect al campaniei.

Capture TM flyer

Mecanismul este menit să încurajeze publicul să colecteze: pentru predarea unei cantități de minim 5kg de DEEE, fiecare participant va primi pe loc o umbrelă, în limita stocului disponibil.

Colectarea va putea fi făcută în cortul dedicat ECOTIC, ce va fi prezent în Timișoara, între 19-22 martie în Calea Aradului nr. 89 (intersecție cu Str. Ans), și între 26-29 martie în Str. Sf. Apostoli Petru și Pavel nr. 27 (intersecție cu Str. Holdelor).

De asemenea, participanții pot preda deșeurile de echipamente electrice și electronice și la punctele de colectare municipale RETIM ECOLOGIC SERVICE, dar și la domiciliu, serviciu pus la dispoziția publicului în această perioadă de RETIM. Numărul de telefon la care se poate plasa solicitarea de colectare este 0256 / 22.00.64.

Pentru mai multe detalii legate de programul, regulamentul și locațiile exacte ale punctelor fixe de colectare, vă rugăm vizitați http://www.ecotic.ro/proiecte-ecotic/tm-reciclarea-Un_mod_de_viata.

ECOTIC înseamnă 9 ani de experiență în colectarea și reciclarea nepoluantă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Reprezentând peste 400 de producători EEE, gestionând peste 10.000 de tone de deșeuri în peste 3000 de puncte de colectare DBA și peste 500 de puncte de colectare DEEE, ECOTIC rămâne fidel misiunii sale de a educa si de a crea conștientizare, în paralel cu dezvoltarea infrastructurii necesare unei Românii curate și protejate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează