TIMIȘOARA: „Reciclarea – Un mod de viață!”

1

ECOTIC semnează o nouă campanie de conștientizare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), în Timișoara, alături de RETIM ECOLOGIC SERVICE și în colaborare cu Primăria Timișoara și Agenția pentru Protecția Mediului Timișoara. Campania se va desfășura în perioada 19 – 22 martie 2015.

„Reciclarea – Un mod de viață” este noua campanie ce va fi desfășurată de echipa ECOTIC în Timișoara, având două obiective foarte importante: primul este legat de nevoia creării unei reale conștientizări în rândul populației asupra necesității colectării și reciclării, iar al doilea vizează o creștere semnificativă a cantității de DEEE colectate, atât în perioada campaniei – 19-29 martie 2015 – cât și ulterior, ca efect al campaniei.

Capture TM flyer

Mecanismul este menit să încurajeze publicul să colecteze: pentru predarea unei cantități de minim 5kg de DEEE, fiecare participant va primi pe loc o umbrelă, în limita stocului disponibil.

Colectarea va putea fi făcută în cortul dedicat ECOTIC, ce va fi prezent în Timișoara, între 19-22 martie în Calea Aradului nr. 89 (intersecție cu Str. Ans), și între 26-29 martie în Str. Sf. Apostoli Petru și Pavel nr. 27 (intersecție cu Str. Holdelor).

De asemenea, participanții pot preda deșeurile de echipamente electrice și electronice și la punctele de colectare municipale RETIM ECOLOGIC SERVICE, dar și la domiciliu, serviciu pus la dispoziția publicului în această perioadă de RETIM. Numărul de telefon la care se poate plasa solicitarea de colectare este 0256 / 22.00.64.

Pentru mai multe detalii legate de programul, regulamentul și locațiile exacte ale punctelor fixe de colectare, vă rugăm vizitați http://www.ecotic.ro/proiecte-ecotic/tm-reciclarea-Un_mod_de_viata.

ECOTIC înseamnă 9 ani de experiență în colectarea și reciclarea nepoluantă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Reprezentând peste 400 de producători EEE, gestionând peste 10.000 de tone de deșeuri în peste 3000 de puncte de colectare DBA și peste 500 de puncte de colectare DEEE, ECOTIC rămâne fidel misiunii sale de a educa si de a crea conștientizare, în paralel cu dezvoltarea infrastructurii necesare unei Românii curate și protejate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.