PLAI începe vineri, 8 septembrie, și se desfășoară până duminică, 10 septembrie, în peste 18 spații din Timișoara

0

PLAI începe vineri, 8 septembrie, și se desfășoară până duminică, 10 septembrie, în peste 18 spații din Timișoara; oferind un cadou acesteia, o structură dedicată ce poartă numele așezării vechi (Castrum Timisiensis). Ulterior prezentării la Timișoara, TIMISIEN va purta povestea Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii 2023 către toate cele 5 continente fiind forma fizică a sintagmei  “Lumină peste granițe” și o moștenire internațională a acestui an.

În acest an PLAI se răspândește în oraș punând lumina pe partenerii săi, desenând un traseu de explorare urbană care să sărbătorească orașul. Cu peste 100 de activități, toate evenimentele vor fi accesibile publicului, cu intrare liberă.

Programul complet se găsește aici: https://www.plai.ro/festival/program/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.