Pedalare spre schimbare 

0

Movement for Improvement, grupul de inițiativă al elevilor Liceului Teoretic Babel din Timișoara, își anunță viitorul eveniment, „Pedalare spre Schimbare”, eveniment ce va avea loc în data de 20 aprilie 2024, de la ora 11:00. Acesta va consta într-o pedalare între mai multe licee din Timișoara, cu punctul de pornire de la Colegiul Național Bănățean (Piața Mocioni) și ultima oprire Liceul Teoretic Babel (Str. Phoenix, Dumbrăvița).

Scopul acestui eveniment este să atragă atenția Instituțiilor asupra faptului că este de dorit să existe piste de biciclete sigure și funcționale între liceele din Timișoara. Astfel, vă invităm să pedalați alături de noi, împreună cu prietenii și familia. Menționăm că evenimentul este deschis oricăror persoane cu vârsta de peste 14 ani, indiferent dacă sunt liceeni sau nu.

Acest eveniment s-a născut din dorința noastră, a tinerilor de la Movement for Improvement de a încerca să contribuim la o schimbare în orașul în care trăim, urmând exemplele pozitive pe care le studiem în călătoriile noastre în țări precum Olanda sau Belgia. 

Ne dorim ca evenimentul de sâmbătă să fie relaxant și plăcut pentru toată lumea. În spiritul acestui lucru, la finalul pedalării vă invităm la un picnic în curtea școlii noastre, precum și diferite activități recreative. 

De asemenea, vă invităm să ne ajutați să ducem această inițiativă și mai departe: odată ajunși la Liceul Babel, veți putea semna petiția prin care noi vom cere construirea de piste de biciclete sigure și funcționale care să permită deplasarea cu bicicleta către liceele din Timișoara. Aceasta va fi ulterior înaintată către Primăria Timișoara.

 Puteți găsi mai multe detalii despre eveniment și echipa Movement for Improvement pe site-ul nostru și rețelele de socializare. Prin urmare, vă așteptăm sâmbătă, de la ora 11:00, în număr cât mai mare să pedalăm împreună spre schimbare! https://www.movementforimprovement.ro/  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.