Operele lui Constantin Brâncuși sunt la Timișoara, pentru prima oară în țara natală după mai bine de 50 de ani.

0

Operele lui Constantin Brâncuși sunt la Timișoara, pentru prima oară în țara natală după mai bine de 50 de ani. E emoționant și fascinant să le vedem împreună, într-o expoziție de excepție, la Muzeul Național de Artă Timișoara.

Rezervați-vă acum biletele și intervalele orare preferate pe brancusi-2023.info
𝐸𝑥𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̦𝑖𝑎 „𝐵𝑟𝑎̂𝑛𝑐𝑢𝑠̦𝑖: 𝑠𝑢𝑟𝑠𝑒 𝑟𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑒𝑠̦𝑡𝑖 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑎𝑙𝑒” 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑡𝑟𝑒 𝑀𝑢𝑧𝑒𝑢𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝐴𝑟𝑡𝑎̆ 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦𝑜𝑎𝑟𝑎, 𝐴𝑟𝑡𝐸𝑛𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑒𝑟𝑠 𝑠̦𝑖 𝐼𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡𝑢𝑙 𝐹𝑟𝑎𝑛𝑐𝑒𝑧 𝑑𝑖𝑛 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑎, 𝑓𝑖𝑖𝑛𝑑 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̧𝑒𝑎𝑛 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̧.

Un eveniment posibil și datorită sponsorului principal, Banca Transilvania și sponsorilor strategici Lidl Romania, Vodafone Romania și Nepi Rockcastle, dar și prin contribuțiile venite din partea Tazz Romania, HELLA România, parte din grupul global FORVIA, Linde, Catena, Atos–Eviden, Nokia și Cramele Recaș.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.