Liberty Spring, unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii pentru automobile din lume, a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, la doar 13 km de Timișoara.

0

O nouă companie și-a deschis porțile în România

Liberty Spring, unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii pentru automobile din lume, a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, la doar 13 km de Timișoara.

Orașul de pe Bega se bucură de creșterea numărului de investitori și se pare că toamna aceasta nu este o excepție. Liderul mondial, Liberty Spring, care oferă servicii pentru industria auto și industriile sporturilor de motor, printre altele, a ales să-și pună bazele în Banat.

Reprezentații marii companii sunt încrezători și entuziasmați cu privire la intrarea pe piața din România, iar acest lucru s-a văzut chiar de la deschiderea noii unități de producție.

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile și de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, președintele și directorul general al Liberty Spring.

La deschidere a fost prezent și ambasadorul Canadei din România, care s-a arătat încântat că a putut lua parte la inaugurarea fabricii. În cadrul ei vor exista mai multe poziții și locuri de muncă, iar acest lucru este o bucurie pentru locuitorii din comuna Giarmata și nu numai. Fiind la o distanță de doar 20 de minute de orașul Timișoara, fabrica va primi cu siguranță și locuitori ai orașului de pe Bega. Transportul este asigurat de autobuzele care fac legătura între cele două așezări, iar cu mașina durata drumului chiar se diminuează. Așa că, odată cu deschiderea porților, cei în căutarea unui loc de muncă, pot lua în considerare Liberty Spring.

Compania se laudă cu peste 35 de ani de activitate care au la bază flexibilitate, inovație, produse și servicii de excepție, iar calitatea este fundamentul tuturor rezultatelor. Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o mașină din două conține cel puțin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 700 de angajați în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec și deține fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) și începând cu luna aceasta, în Giarmata (România). De asemenea, compania are reprezentanțe situate în apropiere de Detroit (SUA) și în Berlin (Germania).

În plus, anul trecut a reprezentat un an de succes pentru aceștia. Liberty Spring a achiziționat și furnizorul Elka Suspension, care oferă amortizoare și nu numai, Eka având sediul tot în Quebec (Canada).

Se pare că România se bucură din ce în ce mai mult de venirea investitorilor în țară, iar acest lucru reprezintă un motiv de încântare pentru persoanele care au trecut cu greu prin ultimii ani marcați de pierderea locurilor de muncă din cauza pandemiei.

Pentru mai multe informații despre Liberty Spring vizitați www.libertyspring.com și www.elkasuspension.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.