Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Let’s Do It, Romania! recruteaza noi membri pentru echipa Judetului Timis.

0

Let’s Do It, Romania! isi mareste echipa

Let’s Do It, Romania! recruteaza noi membri pentru echipa Judetului Timis.

Toti cei care doresc sa faca parte din echipa de organizare a celui mai mare proiect de voluntariat din tara sunt rugati sa intre pe site-ul www.EcoStuff.ro si sa completeze formularul de aplicare pana cel tarziu Luni 21 Ianuarie.

recrutare1Departamentele in care viitorii membri vor putea activa sunt Relatii publice, Social media, Design, Resurse umane, IT, Fundraising, Event management, Project management. Mai mult, isi vor dezvolta numeroase abilitati si competente prin programul de training care le va fi pus la dispozitie.

Let’s Do It, Romania! urmareste completarea echipei judetene de organizare prin cooptarea unui coordonator local pentru fiecare dintre localitatile din Timis. Cei interesati pot deveni astfel coordonatori Let’s Do It! in localitatea lor sau pot intra in echipa judeteana de coordonare.

In doar cinci ani Let’s Do It! a ajuns sa fie prezenta in 96 de tari si a mobilizat milioane de oameni prin proiectele organizate pana acum.

Pentru a corespunde profilului urmarit de echipa Let’s Do It! candidatii trebuie sa fie tineri, cu o puternica dorinta de a invata, motivati sa faca totul mai bine, capabili sa-si asume riscuri si sa gandeasca outside the box, oameni care pot si vor fi un bun exemplu pentru ceilalti.

recrutare2

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRomania.Timis

Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.