Let`s Do It, Romania / cartare in Timis si Caras Severin!

2

Timiş şi Caraş Severin – următoarele pe lista de cartare “Let`s Do It, Romania!”

Echipa “Let’s Do It, Romania!” a început cu succes cartarea în luna aprilie în judeţele Cluj şi Argeş. Peste 150 de voluntari şi-au oferit sprijinul în aceste două judeţe, luând parte la acest demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compoziţia acestora.

Următoarea acţiune de cartare va avea loc în zilele de 8-9 mai şi se va desfăşura concomitent în judeţele Timiş şi Caraş Severin. În acest moment există 106 de voluntari înscrişi în Timiş şi numai 5 voluntari înscrişi în Caraş Severin. Locuitorii judetului Caras Severin sunt asteptaţi în continuare să se implice în această etapă cheie a celui mai mare proiect de voluntariat din România!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor românilor pentru etapa de cartare, etapă care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea “Implică-te!

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

www.letsdoitromania.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Let`s Do It, Romania / cartare in Timis si Caras Severin! -- Topsy.com

  2. avatar

    In judetul Timis ar mai fi nevoie de voluntari pentru cartare in Sannicolau Mare, Lovrin, Jimbolia, Deta, Gataia, Buzias, Lugoj, Faget, Recas sau Ortisoara. In Timisoara sunt destul de multi, dar judetul e mareee…
    Radu – coordonator Timis – raduma[at]yahoo.com

Comentează