Let’s Do It, Romania in Timis / 5 iunie 2010

1

Pentru că orice proiect important are nevoie de o repetiţie pe măsură, echipa „Let’s Do It, Romania!” anunţă acţiunea de curăţenie pilot din judeţul Timiş. Pe data de 5 iunie sunt aşteptaţi la acţiune toţi locuitorii judeţului, dar şi toţi cei care doresc să ia parte la această simulare a Zilei de Curăţenie Naţională.

În cadrul proiectului „Let’s Do It, Romania!”, Timiş a fost al doilea judeţ ca număr de voluntari înscrişi, atât pentru organizare locală, cât şi la nivel de implicare a autorităţilor locale şi a voluntarilor înscrişi pentru cartare. Acum, locuitorii din Timiş sunt invitaţi să transforme judeţul lor într-unul dintre cele mai curate judeţe din România!

Zonele pe care le vor curăţa voluntarii în cadrul acţiunii de curăţenie sunt Pădurea Verde, împrejurimile Lugojului, Dudeştii Vechi, Lacul Surduc, precum şi drumul dintre Timişoara şi Buziaş.

Pentru realizarea cu succes a acţiunii de curăţenie din 5 iunie, este necesară participarea tuturor locuitorilor judeţului Timiş. Toţi cei care doresc să ia parte la acţiunea de curăţenie pilot se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro, completând formularul destinat Zilei de Curăţenie Naţionale.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

Persoane de contact:
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678, echipa de comunicare centru
Radu Rusu, raduma@yahoo.com, 0727 922 111, echipa de conducere Timiş
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.