Launmomentdat prezintă SO (All Night Long) la Pixel Timișoara

0

Launmomentdat îl prezintă pe SO (Japonia) într-un set all night long, în cadrul unei seri memorabile, care va avea loc pe data de 21 iunie, la Pixel TM, str. Unirii nr. 6.

SO revine pentru al treilea an consecutiv la Timișoara. DJ și curator japonez, el captivează ringul de dans cu selecția sa personală de muzică techno atmosferică. Membru al unuia dintre cele mai venerate și influente festivaluri din lume, Labyrinth din Tokyo, SO oferă în mod constant o perspectivă unică și o atenție deosebită pentru sunetele emergente.

Cu o carieră de peste 20 de ani în industria muzicală, Satoshi Aoyagi este mereu invitat la festivaluri renumite și în turnee prin Europa. Setul lui de la Nachtdigital din 2016 i-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai distinși DJ-i ai generației sale, având un sunet distinctiv și seducător. Seturile lui pot fi ascultate online, accesând următorul link – https://soundcloud.com/dj_so 

Evenimentul acesta ar fi trebuit să facă parte din tradiția festivalului Launmomentdat în parc 2024, care a fost anulat din motive financiare. Prin acest efort, organizatorii doresc să asigure continuitatea proiectului și să redea comunității șansa de a accesa artiști și muzică electronică de calitate. 

Evenimentul este deschis publicului cu vârsta peste 18 ani și începe sâmbătă, 1 iunie, de la ora 23:00. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina de Facebook SO (JP) x Launmomentdat.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.