Începe magia sărbătorilor de iarnă la Harababura Fair: Un târg de design plin de creație și inspirație

0

Între 7 și 10 decembrie 2023, Centrul de Proiecte găzduiește un eveniment de neratat pentru iubitorii de artă și design — Harababura Fair, un târg de design ce aduce împreună peste 25 de artiști, artizani, bijutieri și designeri vestimentari din Timișoara, Cluj, Baia Mare și București.

În fiecare zi, de joi până duminică, între orele 12:00 și 20:00, porțile se deschid pentru a dezvălui creativitatea în formă pură. Accesul este liber, iar atmosfera promite să fie plină de inspirație și bucurie.

Printre cele mai căutate cadouri se numără accesoriile, creațiile vestimentare, cărțile poștale, cărțile de artist, picturile, bijuteriile contemporane și multe alte minunății. Fiecare obiect este creat cu grijă și pasiune, gata să delecteze simțurile și să aducă o notă de splendoare. Aici, fiecare cadou devine o comoară, o expresie a unicității și a bucuriei de a dărui. 

Printre artiștii invitați se regăsesc Peaches & Papers, Flavours of Transylvania, Sabine, Natalia Bică, Gruni, Alina Grapă, Roods, Corina Marină, Simo’s Ceramics, Daniela Buz, Cusut cu meșteșug, Laura Duduleanu, The Secret Garden, Faina UA, D&D Diana’s Bijoux,  Ikona Jewellery, Alexandra Ciocan, Ocru, Malur, Magazen, Harababura Vintage, Gala Mdvtm, Maison Magdalena și Boobie Love Shop.

Vineri, 8 decembrie, programul Harababura Fair se extinde la Pixel Tm, noul club din Piața Unirii. Aici, începând cu ora 22:00 și până la ora 03:00, vizitatorii sunt invitați la o petrecere inedită cu selecții muzicale ce aduc în prim-plan nostalgia anilor ’80 a italo-disco, alături de influențe din darkwave, electro și new-beat. Evenimentul va fi animat de dj-ii locali Mihu (Hanging Around) și Mini Zucchini (Launmomentdat). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmăriți pagina evenimentului — Harababura After.

Harababura Vintage aduce o incursiune fermecătoare în universul sustenabilității, transformând fiecare piesă vestimentară într-o poveste de durabilitate și contribuind la un viitor mai verde. Este mai mult decât un simplu business de modă, ci un sanctuar creativ deschis artiștilor din toate domeniile. Pentru mai multe informații, vă rugăm să urmăriți pagina evenimentului, Harababura Fair.

Harababura Fair face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.