Iluminarea Bradului de Craciun Verde pentru Biciclete / 11 decembrie 2010 Timisoara

0

In pragul Sarbatorilor de Iarna, Verde pentru Biciclete te invita sambata, 11 decembrie 2010, sa iei parte la un eveniment cu totul deosebit: Iluminarea Bradului de Craciun Verde pentru Biciclete.

Acest eveniment isi propune sa continue actiunea derulata anul trecut in Piata Victoriei, in perioada 20-24 decembrie 2009. Iluminarea ecologica a Bradului de Craciun completeaza ideea promovata de Verde pentru Biciclete, conform careia bicicleta poate constitui o alternativa economica si non-poluanta de transport in Timisoara, dar si de furnizare ecologica a energiei.

In acest sens, vom intampina impreuna Sarbatorile cu multa bucurie in suflet si vom incerca sa cream o atmosfera inedita, prin amplasarea unui brad inalt de 5 m in Piata Victoriei, de care ne putem bucura cu totii. Sambata, incepand cu ora 11:00, echipa si voluntari Verde pentru Biciclete, precum si membri ai Clubului Sportiv Gratzu vor fi prezenti pentru un moment special pentru fiecare dintre noi in aceasta perioada a anului: impodobirea Bradului. O data cu lasarea serii, te asteptom sa aprindem impreuna primele lumini de Sarbatori prin…pedalare. Bicicletele din jurul bradului vor fi montate pe suporti si, prin pedalare, vom produce curent electric, care va ilumina, in mod ecologic, Bradul Verde pentru Biciclete.

Alaturi de noi se va afla si un Mos Craciun biciclist, care va scoate din tolba sa cadouri simbolice pentru cei mici si pentru cei mari.

Bradul este oferit de catre compania Moranduzzo SRL, producator de globuri si accesorii pentru bradul de Craciun, iar evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Ne vedem la Bradul Verde pentru Biciclete!

www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comments are closed.