Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iluminarea Bradului de Craciun Verde pentru Biciclete / 11 decembrie 2010 Timisoara

0

In pragul Sarbatorilor de Iarna, Verde pentru Biciclete te invita sambata, 11 decembrie 2010, sa iei parte la un eveniment cu totul deosebit: Iluminarea Bradului de Craciun Verde pentru Biciclete.

Acest eveniment isi propune sa continue actiunea derulata anul trecut in Piata Victoriei, in perioada 20-24 decembrie 2009. Iluminarea ecologica a Bradului de Craciun completeaza ideea promovata de Verde pentru Biciclete, conform careia bicicleta poate constitui o alternativa economica si non-poluanta de transport in Timisoara, dar si de furnizare ecologica a energiei.

In acest sens, vom intampina impreuna Sarbatorile cu multa bucurie in suflet si vom incerca sa cream o atmosfera inedita, prin amplasarea unui brad inalt de 5 m in Piata Victoriei, de care ne putem bucura cu totii. Sambata, incepand cu ora 11:00, echipa si voluntari Verde pentru Biciclete, precum si membri ai Clubului Sportiv Gratzu vor fi prezenti pentru un moment special pentru fiecare dintre noi in aceasta perioada a anului: impodobirea Bradului. O data cu lasarea serii, te asteptom sa aprindem impreuna primele lumini de Sarbatori prin…pedalare. Bicicletele din jurul bradului vor fi montate pe suporti si, prin pedalare, vom produce curent electric, care va ilumina, in mod ecologic, Bradul Verde pentru Biciclete.

Alaturi de noi se va afla si un Mos Craciun biciclist, care va scoate din tolba sa cadouri simbolice pentru cei mici si pentru cei mari.

Bradul este oferit de catre compania Moranduzzo SRL, producator de globuri si accesorii pentru bradul de Craciun, iar evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Ne vedem la Bradul Verde pentru Biciclete!

www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comments are closed.