GALA VOLUNTARILOR – 5 DECEMBRIE 2015 @ TIMIȘOARA

0

Fundația Serviciilor Sociale Bethany în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii-Filiala Timișoara și Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universității de Vest Timișoara organizează în perioada 4-5 decembrie 2015, o serie de evenimente dedicate celebrării Zilei Internaționale A Voluntariatului în cadrul Galei Voluntarilor 2015.

1

Cu această ocazie vor fi premiați cei mai merituoși dintre voluntarii din Timișoara  care vor fi desemnați de către organizațiile neguvernamentale (asociații, fundații, grupuri de inițiativă) și instituțiile de învățământ, beneficiare ale sprijinului oferit cu mult altruism de către acești cetățeni.

Acțiunile proiectate pentru desfășurarea acestui eveniment urmăresc promovarea și dezvoltarea voluntariatului in Timisoara, dar mai ales recompensarea tuturor acelora dintre noi, care prin contribuția lor sprijină necondiționat oameni, organizații, initiative cu impact comunitar. Pentru ei, și pentru toți susținătorii lor, Ong-urile implicate în  organizarea Galei au pregătit  o serie de acțiuni menite să celebreze pe  5 decembrie 2015,  alături de organizații și comunități din întreaga lume, Ziua Internațională a Voluntariatului.

Gala Voluntarilor 2015 este un eveniment inițiat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany care propune un concept colaborativ de consolidare a  ideii de voluntariat prin cooptarea mai multor organizații neguvernamentale timișorene la acesta acțiune.

 

Agenda evenimentelor:

4 decembrie  2015

10.30-12.00 Masă rotundă cu tema Voluntarii schimbă Lumea, Sediul Fundației Serviciilor Sociale Bethany, Calea Dorobanților nr 4, Timișoara

 

5 decembrie 2015

10.45 -11.15 Flashmob surpriză (Piața Traian, Timișoara)

11.15-12.00 Premierea voluntarilor anului 2015

Acest proiect se află pe Agenda Culturală 2015 și este cofinanţat de Consiliul Județean Timiș.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează