Gala Premiilor UNITER se reîntoarce pe scenele Teatrului Național din Timișoara

0

Gala Premiilor UNITER, în formula participativă în care este concepută anul acesta, se deschide publicului, astfel încât spectatorii din Timișoara să poată participa la spectacolele nominalizate la categoria Cel mai bun spectacol și să se afle în sala de spectacol alături de vedetele teatrului românesc.

Cele trei spectacole nominalizate sunt OEDIP REGE de Sofocle, regia Declan Donnelan, Teatrul Național Craiova (miercuri, 7 iunie, orele 18:00 și 21:00, Sala 2); ANTONIN ARTAUD. FAMILIA CENCI, regia Silviu Purcărete, Teatrul Național Iași (joi, 8 iunie, ora 19:00 și vineri, 9 iunie, ora 16:00, Fabrica de decoruri) și SEASIDE STORIES de Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Goșu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, regia Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanța (vineri, 9 iunie și sâmbătă, 10 iunie, ora 19:00, Sala 2).

Corolarul acestei săptămâni teatrale are loc luni, 12 iunie, de la ora 20:00, când Gala Premiilor UNITER va debuta în Sala Mare a Teatrului Național, evenimentul fiind transmis în direct pe TVR Cultural și pe www.uniter.ro. Accesul în sala de spectacol are loc între orele 19:00 și 19:45.

Se mai pot achiziționa bilete online, pe www.tntm.ro, sau fizic, de la Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, orar marți-duminică, orele 11-19, tel. 0256 201 117.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.