Fii parte din Deschiderea Timișoara 2023!

0

17-18-19 februarie 2023: trei zile intense care dau startul oficial Timișoara – Capitală Europeană a Culturii. Aplică până pe 13 ianuarie la Opening+ și poți fi și tu parte din program!

Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, organizează evenimentul de Deschidere Timișoara 2023 – și îl deschide spre comunitate. Căutăm proiecte care pun în lumină peisajul cultural divers al orașului și oamenii lui, în toată diversitatea lor, party-uri comunitare, spectacole și performance-uri care intrigă și aduc emoție, descoperiri culturale pentru toate vârstele.

Află mai mult despre Opening+

Am anunțat deja câțiva dintre artiștii de care ne vom bucura împreună la Deschiderea 2023. Simte-te încurajat și inspirat de diversitatea lor și contribuie și tu la acest program!

Află mai mult despre programul Deschiderii

Fii parte din Deschiderea Timișoara 2023!

Sesiune Q & A

Te pregătești să aplici la Opening+ și ai câteva întrebări? Ai început să lucrezi la formularul de aplicație online și vrei să știi cum să faci un proiect mai bun?

Participă la o sesiune de întrebări și răspunsuri care va avea loc marți, 10 ianuarie, între orele 17:00 și 18:00, la Centrul de Proiecte Timișoara (str. Vasile Alecsandri, nr. 1, parter).

Îți vor răspunde la întrebări colegii noștri – Teodora Borghoff (expertă relații comunitare și incluziune socială în Echipa Curatorială Timișoara 2023) și Alex Boca (expert programe și proiecte).

Te invităm să ne confirmi participarea până cel târziu marți, 10 ianuarie, ora 12:00, la adresa contact@centruldeproiecte.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.