Timișoara: Descoperă noua față a modei sustenabile la Harababura Vintage Fair

0

Între 2 și 4 septembrie, creatorii și colecționarii de artă, meșteșug și vintage se reîntâlnesc pentru a opta ediție de Harababura Vintage Fair, la Institutul Francez din Timișoara. Evenimentul se desfășoară pe Blv. C.D. Loga nr. 46, între orele 14:00 și 20:00, iar intrarea este liberă.

În premieră, la această ediție sunt programate o serie de discuții și prezentări cu invitați speciali Mona Vulpoiu de la Utopic (București) și Cristina Boengiu (Unda).

Harababura Vintage Fair reprezintă intersecția dintre design contemporan și cultura vintage. Pe de-o parte, prezintă design contemporan prin ilustrații, tipărituri, ceramică și obiecte de artă; iar pe de alta, cultura vintage prin haine, obiecte și muzică.

Printre expozanții confirmați la eveniment se numără: Artizana, Alexandru Ghencea, Ame Ceramics, Ceramiceanu, Corina Marină Ceramics, Ocru, Gruni, L’arlesienne Artisan Skin Care, Llama & Licorn, Kaolith, The Secret Garden, Spinnin’ TiMe, Vinylcourt, Woodescu, Unda, Simo’s Ceramics, Shoodies, Borcanul cu dichis, Serenity Vintage, Utopic și mulți alții.

La Harababura Vintage Fair sunt incluse o serie de expoziții de tip “showcase” din partea studențiilor de la Facultatea de Arte Plastice, secția design vestimentar și din partea studențiilor de la Faculatea de Arhitectură din Timișoara, secția design interior.

Din program sunt de nelipsit selecțiile de muzică și târgul de viniluri organizat împreună cu Hanging Around și Vinylcourt. La pupitru sunt prezenți DJ locali precum Noemi, Mini Zucchini, Mihu, Dudewithvinyl, Bia (Anonim TM) și mulți alții.

Pentru înscrieri expozanți, vă rugăm să completați formularul online, până în data de 23 august https://forms.gle/5VmWMv8XXnpmgiMj7

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina evenimentului

https://fb.me/e/2DmfqmIYo

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.