S-au lansat Mystery Tickets! Descoperă Muzica și Arta vizuală în „jungla urbană” la Timișoara Music Awards 2024!

0

Timișoara se pregătește să devină epicentrul unei experiențe muzicale electrizante, odată cu apropiata lansare a biletelor pentru Timișoara Music Awards, ediția a doua, 2024 (#TMA2024). Evenimentul muzical, programat să aibă loc în perioada 14-16 iunie, la Iulius Town își propune să celebreze talentul și efortul artiștilor locali, precum și să aducă în fața publicului artiști muzicali de renume internațional.

Sub tema captivantă #UrbanJungle, TMA2024 promite trei zile pline de energie și creativitate, în care muzica și arta vizuală se vor îmbina într-un spectacol efervescent. A doua ediție va reflecta dinamismul și spiritul inovator al Timișoarei și al locuitorilor săi, oferind, prin tematică, lineup și decoruri, o incursiune captivantă în peisajul vibrant al junglei urbane. Se anunță așadar trei zile cu muzică live, after-party și surprize, fiecare zi fiind dedicată unui anumit format muzical: Djs, trupe, tradițional.

Printre momentele cheie ale evenimentului se numără recunoașterea și onorarea talentului local, prestații live ale artiștilor locali și a unor nume de marcă din industria muzicală internațională. Toate momentele vor fi însoțite de creații video-grafice inedite ce vor pune în valoare creativitatea artelor urbane.  Publicul va avea ocazia să descopere și să se bucure de o varietate de genuri muzicale, de la indie și electronic, până la muzica electro-populară.

„Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că Timișoara Music Awards 2024 va aduce împreună cele mai strălucitoare talente muzicale într-o seară plină de emoție și pasiune. Ne așteptăm la un spectacol memorabil care va sărbători excelența și inovația în industria muzicală locală. Cu o selecție de artiști de top și momente surpriză, această ediție promite să fie una de neuitat pentru toți participanții și fanii muzicii din Timișoara și din întreaga țară!

De asemenea, la ediția din acest an, partenerii noștri de anul trecut ne-au rămas alături, arătându-ne încredere lor. Suntem mândri să vă spunem că partenerii principali ai TMA2024 sunt Universitatea de Vest din Timișoara și Iulius Town. De asemenea, ne bucurăm de susținerea unor parteneri precum Maracana, Centrul de Geometrie Auto, Norvis Music, Agenția Cardinal, iar ca parteneri media îi avem alături pe Kiss FM și Media Shop.”, au spus organizatorii TMA.

Biletele speciale #MysteryTickets au fost puse recent la vânzare la prețuri promoționale, pentru o perioadă limitată de timp. Ele pot fi accesate facil prin LiveTickets.ro la adresa: https://www.livetickets.ro/bilete/timisoara-music-awards-2024 .

Această ofertă specială reprezintă o invitație către toți iubitorii de muzică și artă urbană să se alăture unei călătorii captivante în jungla orașul de pe Bega. Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea de bilete, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: www.timisoaramusicawards.ro .

Despre Timișoara Music Awards (TMA):

Timișoara Music Awards este un eveniment anual ce reunește artiști locali și internaționali pentru a celebra diversitatea și creativitatea din industria muzicală. Fondat în anul 2023 pentru a celebra statutul de capitală culturală europeană al Timișoarei, TMA își propune să devină un punct de referință pentru comunitatea muzicală din Timișoara și din întreaga regiune.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.