Concert Implant pentru Refuz & Coma | În deschidere Imund

0
Sursa: aici.
Implant pentru Refuz este parte din sunetul contemporan al Timișoarei, iar după infuzia de energie creată de concertul pe care l-am găzduit anul trecut, e doar firesc să revenim anul acesta cu o formulă și mai plină. IPR concertează din nou la FABER, pe 22 aprilie, dar de data aceasta împreună cu COMA și cu IMUND în deschidere.
Dincolo de piesele care ne sunt deja dragi, vom asculta în primă audiție la Timișoara, noul album COMA, ”Acordul Părinților”.
Deschidem porțile, barul și food truck-urile la ora 18, iar concertele încep de la 19. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 24.
Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie. Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.
Bilete early bird, la un preț special, doar pentru câteva zile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-concert-implant…/
Implant Pentru Refuz s-a înființat în anul 1995, formația ieșind în evidență printr-un sound care a evoluat de-a lungul timpului și mesaje directe, profund ancorat în actualitate.
De-a lungul celor peste 26 de ani de existență, IPR au strâns în jurul lor una dintre cele dense comunități muzicale, trans-generaționale, devenind emblematică pentru “rock made in Timisoara”.
_____________
Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, COMA s-a înființat la începutul anilor 2000, la București. Trupa a cântat în deschiderea concertelor unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Korn, Deftones, Ozzy Osbourne, 21 Pilots.
La începutul lui aprilie, COMA lansează noul album, ”Acordul Părinților”, pe care îl va prezenta în cadrul unui turneu național, inclusiv în 22 aprilie, la FABER.
_____________
Trupa IMUND s-a format în 2018, la Timișoara, în încercarea de a transmite prin muzică și text “ceea ce nu trebuie uitat, valori care ne țin în viață și visele care ne îndreaptă pașii spre mâine” – după cum se autodefinesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.