Campania “Marea debarasare” la Arad! Vineri 3 martie şi sâmbătă 31 martie 2012 acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice

0

În cadrul  “Curăţeniei de primăvară 2012”  Primăria Municipiului Arad în colaborare cu SC REMAT MG SA organizează vineri 3 martie şi sâmbătă 31 martie 2012 acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Colectarea deşeurilor DEEE se va face atât în sistem “programare” cât şi prin organizarea a 4 puncte fixe de colectare. Astfel, începând de marţi, de 27 martie, cetăţenii pot face programări telefonice la dispeceratul 0257-281760 pentru ridicarea DEEE de la domiciliu sau pot depozita personal aparatura uzată în containerele special apmplasate în acest scop în următoarele locaţii din municipiul Arad:

1.Cartierul Alfa – lîngă platforma gospodărească de lângă parcarea supermarketului Carrefour

2.Zona Micălaca 300 – str. Alexandru Popescu Negură lângă platforma gospodărească situată vis-a-vis de bl.317 sc.B / 318 sc.A (acces auto dinspre str.Elena Drăgoi cât şi dinspre str.Cornel Radu clinica Genesys).

3.Calea Aurel Vlaicu bl.Z26 (în faţa clinicii în construcţie) – acces auto prin parcarea fostului oficiu PTTR Vlaicu

4. Micălaca – în spatele complexului Orizont, lângă punctul termic (vis-a-vis de platforma gospodărească).

 

Programul de colectare va fi următorul:

Vineri, 30 martie 2012 între orele 8-14

Sâmbătă, 31 martie 2012 între orele 8-12

 

Sursa: Biroul de presă al Primăriei Arad

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează