Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania “Marea debarasare” la Arad! Vineri 3 martie şi sâmbătă 31 martie 2012 acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice

0

În cadrul  “Curăţeniei de primăvară 2012”  Primăria Municipiului Arad în colaborare cu SC REMAT MG SA organizează vineri 3 martie şi sâmbătă 31 martie 2012 acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Colectarea deşeurilor DEEE se va face atât în sistem “programare” cât şi prin organizarea a 4 puncte fixe de colectare. Astfel, începând de marţi, de 27 martie, cetăţenii pot face programări telefonice la dispeceratul 0257-281760 pentru ridicarea DEEE de la domiciliu sau pot depozita personal aparatura uzată în containerele special apmplasate în acest scop în următoarele locaţii din municipiul Arad:

1.Cartierul Alfa – lîngă platforma gospodărească de lângă parcarea supermarketului Carrefour

2.Zona Micălaca 300 – str. Alexandru Popescu Negură lângă platforma gospodărească situată vis-a-vis de bl.317 sc.B / 318 sc.A (acces auto dinspre str.Elena Drăgoi cât şi dinspre str.Cornel Radu clinica Genesys).

3.Calea Aurel Vlaicu bl.Z26 (în faţa clinicii în construcţie) – acces auto prin parcarea fostului oficiu PTTR Vlaicu

4. Micălaca – în spatele complexului Orizont, lângă punctul termic (vis-a-vis de platforma gospodărească).

 

Programul de colectare va fi următorul:

Vineri, 30 martie 2012 între orele 8-14

Sâmbătă, 31 martie 2012 între orele 8-12

 

Sursa: Biroul de presă al Primăriei Arad

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.