Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aplica pentru posturile de Coordonatori locali in Timis!

0

Let’s Do it Romania se pregateste de marea curatenie din 25 septembrie 2010! Acum a venit momentul sa ne mobilizam cum trebuie. Organizatia cauta Coordonatori locali in Timis. Pana in 18 iulie trebuie sa avem cate un coordonator local pentru fiecare dintre localitatile afisate pe letsdoitromania.ro.

Responsabilitatea nu este mare, iar sanctiunile inexistente.
Este un pas important pentru tine, deoarece ai posibilitatea sa iti pui in valoare abilitatile de organizator.

A fi coordonator local presupune in mare:
– colaborarea cu primaria (primariile localitatilor care intra sub incidenta comunei respective unde este cazul)
– colaborarea cu scoala/ scolile pentru implicarea elevilor in actiune
– promovarea actiunii la nivel local
– colaborarea cu operatorul de salubritate din zona
– strangere de voluntari la nivel local
– organizare si pregatire voluntari in ziua z
– asigurarea transportului voluntarilor in zona si a gunoaielor spre zonele de stocare provizorie

Pentru toate acestea vei primi ajutor prin implicarea consiliului judetean, al inspectoratului scolar si al nostru.

Lista o ai pe site-ul proiectului. Te rog sa te gandesti bine daca timpul iti permite sa te ocupi de organizare la nivel local si abia dupa aceea sa-mi spui care este optiunea ta. Imi trimiti raspunsul pe radu.rusu@letsdoitromania.ro

Avem nevoie de raspunsul tau pana cel tarziu in 18 iulie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.