10.000 de copaci vor fi plantați la Sânmihaiu Român

0

Campania de împadurire „Pădurea Mea” demarează la sfârșitul acestei săptămâni.

EcoStuff Romania împreună cu Primăria și Consiliul Local al comunei Sânmihaiu Român vă așteaptă Sâmbătă, 20 Aprilie, la ora 9.00 la Sânmihaiu Român pentru a transforma 2,5 hectare de teren într-o mică padure.

logo-padurea-mea-bunToti cei care vor să se implice și să dea o mână de ajutor sunt rugați intre pe site-ul www.EcoStuff.ro pentru mai multe informații, să trimită un mesaj la padureamea@ecostuff.ro sau să-și anunțe participarea pe facebook.

Terenul este pus la dispoziție de primaria Sânmihaiu Român și este localizat imediat după podul peste Bega, pe partea stangă.

Vor fi plantați 10.000 de copaci, stejar roșu și frasin.

sanmihaiu-roman2Județul Timiș se află în zona roșie a județelor din punct de vedere a suprafeței acoperite cu păduri. Avem doar 11,7% din teren cu păduri sau perdele forestiere, iar acest lucru ne situeaza pe locul 30 în România. Dacă media de împădurire în Europa este de 30%, iar România are doar 26% putem doar să ne imaginăm situația în care se află județul nostru.

Organizatorii își doresc ca “Pădurea Mea” să devină cea mai mare și eficientă campanie de împădurire și plantare de copaci în Județul Timiș.

sanmihaiu-roman1

www.EcoStuff.ro

www.facebook.com/ecostuff.romania

www.facebook.com/events

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează