Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10.000 de copaci vor fi plantați la Sânmihaiu Român

0

Campania de împadurire „Pădurea Mea” demarează la sfârșitul acestei săptămâni.

EcoStuff Romania împreună cu Primăria și Consiliul Local al comunei Sânmihaiu Român vă așteaptă Sâmbătă, 20 Aprilie, la ora 9.00 la Sânmihaiu Român pentru a transforma 2,5 hectare de teren într-o mică padure.

logo-padurea-mea-bunToti cei care vor să se implice și să dea o mână de ajutor sunt rugați intre pe site-ul www.EcoStuff.ro pentru mai multe informații, să trimită un mesaj la padureamea@ecostuff.ro sau să-și anunțe participarea pe facebook.

Terenul este pus la dispoziție de primaria Sânmihaiu Român și este localizat imediat după podul peste Bega, pe partea stangă.

Vor fi plantați 10.000 de copaci, stejar roșu și frasin.

sanmihaiu-roman2Județul Timiș se află în zona roșie a județelor din punct de vedere a suprafeței acoperite cu păduri. Avem doar 11,7% din teren cu păduri sau perdele forestiere, iar acest lucru ne situeaza pe locul 30 în România. Dacă media de împădurire în Europa este de 30%, iar România are doar 26% putem doar să ne imaginăm situația în care se află județul nostru.

Organizatorii își doresc ca “Pădurea Mea” să devină cea mai mare și eficientă campanie de împădurire și plantare de copaci în Județul Timiș.

sanmihaiu-roman1

www.EcoStuff.ro

www.facebook.com/ecostuff.romania

www.facebook.com/events

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.