­ččí Timi╚Öoara s─ârb─âtore╚Öte!

0

La ├«nceput de octombrie, ne vedem pe Bega, la Timi╚Öoara 2023. Celebrarea ora╚Öului, cu peste 100 de evenimente, ├«n peste 50 de loca╚Ťii outdoor sau indoor, pe ap─â, pe maluri ╚Öi ├«n apropierea canalului Bega.

ÔÇ×Bega este o resurs─â fantastic─â de transformare urban─â ╚Öi, totodat─â, un martor t─âcut al tuturor schimb─ârilor petrecute de-a lungul timpului. Identitatea urban─â a Timi╚Öoarei este dat─â ├«n mare m─âsur─â de Bega, ├«n diverse ipostaze: canal navigabil, peisaj natural ╚Öi cultural.

Timi╚Öoara 2023. Celebrarea ora╚Öului urm─âre╚Öte redescoperirea unor leg─âturi pierdute ├«ntre locuitorii Timi╚Öoarei ╚Öi lumea lor natural─â, ├«n╚Ťelegerea r├óului ca valoare pentru ora╚Ö, ╚Öi experimentarea schimb─ârilor aduse de evenimentele culturale.ÔÇŁ┬áCosmina Goagea, membr─â a Echipei Curatoriale Timi╚Öoara 2023, curatoare Locuri

R─âm├ói pe firul apei, pe 12 septembrie 2023 anun╚Ť─âm programul detaliat.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informa╚Ťie ╚Öi educa╚Ťie pozitiv─â, Rom├óniaPozitiv─â.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre Rom├ónia de la peste 30 de autori ╚Öi colaboratori ├«nc─â din 2006. Sus╚Ťinem programe educa╚Ťionale (├«nv─â╚Ťare ╚Öi dezvoltare) cu diverse tematici ╚Öi am lucrat cu peste 10 000 de participan╚Ťi ├«n ultimii 20 de ani. La acest cont de autor public─âm articole, comunicate de pres─â, opinii ╚Öi imagini pe care le primim de la colaboratori ╚Öi parteneri, dar select─âm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim s─â promov─âm pe platforma noastr─â. De Bine despre Rom├ónia.

Comenteaz─â

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.