Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop online despre sustenabilitatea în antreprenoriatul social. Înscrierile sunt deschise!

0

Workshop-ul online „Sustainbility in social entrepreneuriship” este un eveniment organizat de Mladiinfo International, alături de partenerii Yes, we care 2, destinat antreprenorilor sau lucrătorilor tineri care sunt de părere că lumea poate deveni un loc mai bun și vor să contribuie în acest sens.

Sursa și mai multe informații: aici.

Workshop-ul este organizat în cadrul evenimentului de consolidare a capacității: Train the Trainer on Social Entrepreneurship Sustainability Workshop, parte a proiectului „Youth Empowerment through Social Entrepreneurship „We Care, Too”/ YES, We Care 2″, organizat în parteneriat între țări din Europa (Austria, Macedonia de Nord și România) și Africa de Est (Mozambic, Namibia, Zimbabwe).

Cursurile vor avea loc în mediul online, pe platforma Zoom, în perioada 28 iunie – 3 iulie 2021.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.