Vezi ce fapte bune poți face primăvara asta! Alege produse sustenabile, prin achiziția cărora susții persoane aflate în grupuri vulnerabile

0

Am pregătit noi surprize pentru Mărțișor și Ziua Îndrăgostiților! Alege produse sustenabile, prin achiziția cărora susții persoane aflate în grupuri vulnerabile.

Vrei să te pregătești deja pentru venirea primăverii și să faci cadouri cu semnificație? Să-ți bucuri angajații și să susții, în același timp, activitatea întreprinderilor sociale și a micilor producători locali?

Ți-am pregătit în acest sens o serie de pachete concepute special pentru Ziua Îndrăgostiților și pentru Mărțișor. Vezi catalogul nostru și alege variantele ideale pentru tine.

Click pentru Catalogul nostru cu pachete de primăvară

Pentru comenzi și detalii, ne puteți contacta la adresa contact@bineprimit.ro sau la numărul de telefon 0735.854.167

Website: www.bineprimit.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.