„SEEDing the Future”: Eveniment online gratuit destinat prezentării centrelor naționale de competență pentru inovare socială în întreaga Uniune Europeană

0

Marți, 11 octombrie 2022, între orele 12:30 și 13:30, workshop-ul „SEEDing the Future” va prezenta informații despre proiectul SEED, unul dintre cele șase proiecte susținute de Comisia Europeană pentru a stabili centre naționale de competență pentru inovare socială în întreaga Uniune Europeană.

Aici mai multe informații. 

Organizațiile de inovare socială, centrele de cercetare, autorități de management și alți parteneri proiectează și dezvoltă centre de competențe care își pot ajuta țările să promoveze inovarea socială, inclusiv cu finanțare din Fondul Social European + și alte programe ale UE.

Parte a Săptămânii Regiunilor și Orașelor din UE, sesiunea se adresează în mod special persoanelor și organizațiilor care doresc să afle mai multe despre acest aspect al finanțării FSE+, care se dezvoltă  rapid și despre modul în care centrele de competențe vor dezvolta noi idei, servicii și modele pentru a aborda mai bine problemele sociale și diverse provocări.

Participarea este gratuită, este necesară crearea unui cont în prealabil aici.

Împreună cu 15 parteneri internaționali, fonduri-structurale.ro – consolid8.ro dezvoltă Centrul Național de Competențe pentru Inovarea Socială din România. Prin intermediul centrului, vom facilita utilizarea unor instrumente și transferul de know-how din țările cu tradiție în domeniul inovării sociale.

Prin acest inițiativă ne propunem să susținem antreprenorii sociali din România, organizațiile suport, factorii de decizie și funcționarii publici să lucreze împreună pentru a implementa cu succes viitoarele proiecte sprijinite prin FSE+ în domeniul inovării sociale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.