S-a relansat Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune – Scopul ediției 2022: Tabără de antreprenoriat și ateliere de mentorat pentru 15 elevi de liceu

0

Asociația Open Hub, cu sprijinul Thecon, organizează, pentru al patrulea an consecutiv, programul caritabil Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune, unde cei interesați sunt invitați să se implice în susținerea unei cauze diferite de la o ediție la alta.

Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, cu ajutorul a zeci de voluntari care au donat expertiză, timp sau obiecte, am relansat magazinul online www.shop.leru.ro. La evenimentul Noaptea Elfilor, desfășurat pe 18 Noiembrie, profesioniști voluntari din domeniul IT și nu numai au finalizat construirea Magazinului Online de Fapte Bune, într-un nou format, adaptat la conceptul din 2022.

Scopul este ca, prin intermediul donațiilor colectate până la finalul lunii decembrie prin intermediul Leru.ro, să conturăm viitorul a 15 elevi valoroși provenind din medii defavorizate, printr-un program complex de educație antreprenorială.

EMPREYouth, cauza ediției Leru.ro 2022

În parteneriat cu Asociația Pentru Antreprenoriat din România (APAR) ne-am propus ca 15 liceeni din zona SE a României, ale căror rezultate la învățătură sunt excepționale, să beneficieze de un program intensiv de educație financiară și antreprenorială: o tabără dedicată și ateliere de mentorat în programul EMPREYouth. Acest program intensiv îi va pregăti pe tineri pentru un start sănătos în viața de adult și le va mări șansele de a-și contura un viitor financiar sustenabil. În cadrul taberei, tinerii vor putea lucra la idei de business proprii, pe care le vor putea prezenta în fața unor potențiali finanțatori, respectiv vor primi șansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnați în programul EMPREYouth.

Cum poți susține EMPREYouth – proiectul Leru.ro 2022?

La fel ca și în edițiile anterioare, ambiția noastră este de a defini cuvântul ler ca simbol al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă și de a susține educația viitoarelor generații. Ne dorim ca și anul acesta să atragem cât mai mulți susținători și donatori care să rezoneze cu ideea EMPREYouth. Acestora le propunem mai multe modalități de implicare pentru ca, împreună, să strângem cei 18.000 de Euro pentru a contura viitorul celor 15 elevi.

Ambasador Leru.ro

Prin înscrierea ca ambasador vei promova tabăra de educație financiară și antreprenorială în rețeaua ta de contacte și vei strânge ce sumă de bani vrei sau poți. Îți punem la dispoziție, în platforma Leru.ro, propria pagină de ambasador, unde gestionezi donațiile strânse de tine exclusiv prin metode online.

ÎNSCRIE-TE CA AMBASADOR AICI!

Donații în servicii sau produse

Poți ajuta cauza EMPREYouth prin donații directe de bunuri sau servicii care îndeplinesc câteva minime criterii. Echipa de voluntari Leru.ro va procesa donația pe shop.leru.ro, de unde să poată fi achiziționată de cei care doresc să îi susțină programul EMPREYouth.

DONEAZĂ PRODUSE/SERVICII AICI

Cadouri cumpărte de pe Leru.ro

Cea mai simplă metodă de a susține educația și faptele bune cu impact pe termen lung este să achiziționezi (cu plata exclusivă cu cardul) unul dintre produsele disponibile deja pe www.shop.leru.ro. Valoarea cumpărăturilor este transformată în donație directă ce va contribui la realizarea taberei de educație financiară și antreprenorială EMPREYouth.

CUMPĂRĂ DE AICI 

Direcționarea impozitului pe venit

Dacă ai o microîntreprindere, poți directiona 20% din impozit pe venit. Legea 30/2019 permite microîntreprinderilor să deducă sponsorizările făcute către entitățile non-profit

din impozitul pe venit. Astfel, această sumă se transformă în fonduri pentru programul EMPREYouth.

DIRECȚIONEAZĂ IMPOZITUL PE VENIT

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.