Înscrie-te la acceleratorul Innovators for Children | Ultimele zile de aplicații deschise

0

Mai sunt doar câteva zile în care te poți înscrie la acceleratorul Innovators for Children. Dacă ai un startup sau un ONG care dezvoltă o soluție tech pentru wellbeingul și sănătatea copiilor, programul te va ajuta să îți validezi ideea scalabilă și de impact. În plus, ai șansa de a intra în cursa pentru o finanțare totală de 20.000 EUR!

Înscrierile se închid pe 19 iunie, așa că e momentul să îți completezi aplicația pe site!

 

Innovators for Children este organizat de Impact Hub Bucharest și Impact Hub Basel, iar anul acesta UiPath Foundation s-a alăturat ca Partener Strategic, iar BRD și Mastercard ca sponsori.

Descoperă mai jos mai multe despre program și înscrie-te!

Vreau să mă înscriu!

Ce soluții căutăm

Profilul: suntem nerăbdători să cunoaștem startupuri, ONG-uri, antreprenori și antreprenori sociali din toată țara, care propun soluții tehnologice pentru provocările cu care se confruntă copiii pe parcursul dezvoltării lor.

Stadiul de dezvoltare: aplicanții trebuie să aibă fie o idee de business, fie să fie în stadiul de prototip sau de cel mult 1 an ca soluție disponibilă comercial pe piață la data finalizării perioadei de înscriere.

De ce să te înscrii

Înscrierile sunt deschise până pe 19 iunie prin completarea formularului de pe site. Cele mai bune înscrieri vor trece apoi în etapa de selecție & interviu.

Dacă vei fi selectat, poți avea parte de:

✅ Finanțare nerambursabilă în valoare totală de 20.000 EUR;

✅ Board de mentori și experți în sănătatea, educația și bunăstarea copiilor;

✅ Mentorat și training;

✅ Acces la comunitatea Innovators for Children;

✅ Oportunități de interacțiune cu organizații și businessuri din Elveția;

✅ Campanie de imagine cu apariții în media relevante.

Mentorii cu care vei lucra

🚀 Cu profiluri complementare și o experiență vastă, mentorii programului vor fi alături de tine de-a lungul evoluției tale în program și te vor ajuta să ajungi la cea mai bună versiune a soluției tale.

⭐️ Adina Crețu – Director programe, Impact Hub Bucharest

⭐️ Raluca Negulescu-Balaci – Director Executiv, UiPath Foundation

⭐️ Horia Velicu – Head of Innovation Lab, BRD Groupe Societe Generale

⭐️ Diana Certan – Director executiv, Organizația Umanitară CONCORDIA

⭐️ Andrei Dudoiu – Managing Partner & President BoD SeedBlink

⭐️ Mădălina Putineanu – Managing Director, Parenting Ads

Vreau să mă înscriu!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 2.500 de membri în 2 locații centrale din București, Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.