Enterprising for Tomorrow – eveniment european dedicat economiei sociale! Miercuri, 17 aprilie 2024

0

·  Eveniment hibrid

·  36 speakeri

·  61 parteneri naționali și internaționali

·  450+ participanți înregistrați până în acest moment

Ultimele ore de înscriere!
www.eft2024.live

Enterprising for tomorrow 2024  pune România pe harta actorilor importanți din economia socială!

Comisarul european, Nicolas Schmit, Comisarul pentru economie socială din Guvernul Spaniei, lideri din partea celor mai influente rețele europene, care au contribuit la apariția Planului de Acțiune pentru Economia Socială (Document strategic al Comisiei, adoptat în 2021), fac parte dintre speakerii evenimentului.

Viziunea și perspectiva națională pentru sector, va fi conturată de speakerii din România care fac parte din administrația publică, din agenții naționale și din Parlamentul României.

→ Descoperiți lista completă a speakerilor.

Proiectul BUY SOCIAL la conferință

Achiziții responsabile social – avantaje pentru companii și întreprinderi sociale; modele de bune practici în  UE și România; date din practica întreprinderilor sociale europene

Proiectul BUY SOCIAL își propune să creeze o comunitate europeană de bune practici în achiziții responsabile social. Datorită acestui proiect, 9 întreprinderi sociale din Clusterul Acceleratorul de Întreprinderi Sociale au testat vânzarea de produse în magazinele Kaufland din Iași (scrie-ne pe office@alaturidevoi.ro dacă vrei să aderi la Cluster!).

Evenimentul se desfășoară  în cadrul  proiectului BFSE-B2B – Buy social Future of Social Economy!,  co-finanțat de Programul COSME – ultimele noutăți din proiect sunt disponibile pe LinkedIn.

BUY SOCIAL EXPO

Tot datorită proiectului BUY SOCIAL peste 27 de întreprinderi sociale din România și Rep. Moldova vor participa gratuit la Târgul Buy Social Expo.

61 PARTENERI ȘI SPONSORI S-AU ALĂTURAT EVENIMENTULUI

Punem România pe harta actorilor europeni importanți din sectorul de economie socială, alături de organizațiile naționale și europene care modelează ecosistemul de economie socială, alături de branduri locale și internaționale care redefinesc standardele de responsabilitate socială, alături de parteneri media care amplifică vocea binelui în comunitate și alături de întreprinderi sociale!

 SPONSOR PRINCIPAL: Opya
SPONSORI DIAMOND: MastercardUtilDecoJobDirectWISE.travel
SPONSORI GOLD: BCROphori CosmeticsEditura GamaPortretica
SPONSORI SILVER: Bricked, 2BEAERFundația Inimă de CopilMuzeul Amintirilor din ComunismTia Dent ClinicImpakt EUStrunga Winery, vitamin aqua, Migdalin Iași
PARTENERI MEDIA: TVR IașiPIN MagazineEvenimentulSustenabilitate.bizWINK Public Multimedia, COOP NewsBusiness Age

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.