Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs | Teoria Schimbării | Lisa Ringhofer

0

Leading change through the Theory of Change!

Un curs online de 2 zile pentru cei implicați în planificarea de noi intervenții, monitorizare și evaluare.

CONCORDIA Academia și Lisa Ringhofer, co-fondator și consultant TripleMinds  (Austria) vă invită în 18 și 20 octombrie (2 zile), interval 10,00 – 15,30, la un curs online interactiv în care veți avea prilejul de a aprofunda cunoștințele cu privire la:
o Matricea Logică și Teoria schimbării: diferențe și puncte comune
o Elaborarea propriului model de Teorie a schimbării
o Corelarea teoriei schimbării cu un plan de M&E (Monitorizare și Evaluare)
o Introducerea unei serii de metode și instrumente pentru a surprinde schimbarea
o Studii de  impact: clarificarea diferențelor dintre evaluare și studiul de impact .

Lisa Ringhofer  este  un specialist în domeniul dezvoltării, cercetător și evaluator cu aproape 20 de ani de experiență în planificarea, implementarea și evaluarea programelor și proiectelor de dezvoltare în America Latină, Africa și Orientul Mijlociu, pasionată de concepte și metode ce contribuie la monitorizarea și evaluarea schimbărilor la nivel social.

Cursul se va desfășura în limba engleză.

După acest curs veți:
…avea  abilități mai bune de planificare analitică, monitorizare și evaluare
…ști cum să abordați și să evaluați sistematic schimbarea
…fi capabili să abordați  M&E  într-un mod mai participativ și mai distractiv (nu doar să completați foi Excel 🙂 )
…avea o înțelegere clară a studiilor de impact (și veți ști la ce să vă așteptați de la un evaluator extern)
…dobândi o  abordare sistematică  și  obține dovezi empirice  ale contribuțiilor voastre la schimbare – veți dezvolta proiecte și programe mai eficiente și mai durabile – într-un cuvânt veți putea atrage o bază mai mare de finanțatori!

Modalitatea de înscriere
Cursul va fi organizat online prin intermediul platformei  Zoom, iar  prețul participării, prin sprijinul experților colaboratori, este de numai 400 ron.

Persoanele care au participat și la webinarul desfășurat în 8 octombrie 2021 beneficiază de  o reducere de 25% din prețul cursului.

Vă puteți înscrie la curs prin completarea acestui formular. Locurile sunt limitate.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.