Atelierul de Pânză realizează accesorii eco-friendly

0

Atelierul de Pânză, program al Asociației Viitor Plus, vă prezintă accesorii reutilizabile, menite să vă ajute să fiți mai prietenoși cu mediul și să reduceți astfel consumul de plastic (un material care nu se reciclează și este dăunător dacă ajunge în natură). Produsele sunt cusute în București, în cadrul unei unități protejate autorizate – ceea ce înseamnă că peste 50% dintre angajații business-ului social sunt persoane cu dizabilități.

Printre accesorii puteți regăsi: traiste din bumbac 100% (netratat, nevopsit și neînălbit) cu diferite modele de grafică și mesaje motivaționale, produse din bumbac reciclat și accesorii Puzzletex, realizate din materiale textile reutilizabile (borsete, ghiozdane, genți tip Lunch, penare, huse laptop/tabletă, șorțuri de bucătărie etc.). Toate produsele sunt disponibile și pot fi comandate online: https://atelieruldepanza.ro/shop/.

Pe lângă faptul că puteți alege produse sustenabile, iată încă o veste bună: luna aceasta, la comenzile plasate pe site puteți aplica codul de discount „IULIE20” și veți beneficia astfel de 20% reducere la fiecare comandă.

Atelierul de Pânză SRL, lansat în anul 2009, este o unitate protejată și întreprindere socială a asociației Viitor Plus. În Atelier sunt confecționate produse textile prietenoase cu mediul. Pe lângă misiunea de protejare a mediului, Atelierul de Pânză are și o misiune socială, aceea de a susține locurile de muncă pentru persoanele cu dizabilități.

Viitor Plus este o organizație non-profit cu o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea și Biroul Eco.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.