Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PANDEMIC EYES – studiu foto despre emoții și sentimente ținute sub mască

0

Joi, 10 iunie, de la 18:00, Acuarela vă așteaptă la o documentare fotografică despre emoții și sentimente ținute sub mască. Ce spun ochii și cum suntem percepuți de ceilalți în timpul pandemiei?

Concluziile cercetării fotografice vor fi trase la expoziție. Fiecare fotografie va fi însoțită de un text al subiectului, iar vizitatorii vor observa relația dintre percepția emoției ochilor și emoția reală a subiecților.

Fotografi: Florin Cristache și Ștefan Vartolomei
Curator: Alexandra Bujeniță

Acuarela – Str. Polonă nr. 40 

Joi, 10 iunie, 18:00

Subiecții studiului foto: Ariel Constantinof, Miruna Berescu, Carla Teaha, Dragos Gurarosie, Raisa Beicu, Mihnea Ghilduș, Stella Badea, Mihaela Simirea, Andrei Barbu, Alexandra Betiu, Vania Pierşinaru, Petre Fumuru, Alina Cristache.

Florin Cristache este un fotograf profesionist care scrie povești prin fotografii scoase din tipare fiind mereu atras de proiecte atipice. Absolvent al Facultății de Arhitectură, Florin îmbină fotografia și arhitectura prin lentilele aparatului concentrându-se pe simplitate și concept.

Ștefan Vartolomei este fotograf profesionist de 15 ani și a debutat cu fotografia de eveniment. Ulterior, a fost comisionat pentru proiecte comerciale, însă fotografia de artă îi pune creativitatea la încercare în fiecare zi.

Eveniment realizat în aer liber în condiții de siguranță în cadrul Romanian Design Week – RDW DESIGN GO.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.