Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evaluare cardiovasculară gratuită post-COVID-19 la spitalul CLINICCO Brașov

0

Un număr din ce în ce mai mare de studii sugerează că persoanele care s-au vindecat de COVID-19 pot prezenta diverse tipuri de afectare cardiacă, chiar și în cazul în care nu sufereau de nicio boală cardiovasculară anterior infectării. Acest lucru este valabil și pentru pacienții care au avut o formă ușoară de COVID-19.

Printre complicațiile cardiovasculare post-COVID-19 se numără miocardita, leziunile miocardice, aritmiile, sindromul coronarian acut, tromboembolismul venos. În cazul pacienților cu boală cardiovasculară preexistentă infectării cu SARS-CoV-2, complicațiile pot fi mai severe.
De aceea, pentru persoanele care au suferit orice formă de COVID-19, este indicată evaluarea stării de sănătate din punct de vedere cardiovascular. În acest sens, Spitalul de cardiologie CLINICCO Brașov oferă pacienților un pachet complet de evaluare pentru a diagnostica la timp eventualele complicații și a adopta tratamentul potrivit.
Persoanele aflate în evidență cu boli cronice cardiovasculare beneficiază gratis de evaluare cardiovasculară în cadrul spitalului Clinicco Brașov.
Pachetul conține
  • Consultație cardiologie
  •  EKG
  •  Ecocardiografie
  •  Analize de laborator care indică riscul cardiovascular
Investigațiile se fac în regim de spitalizare continuă de 24 de ore.
Campania este GRATUITĂ pentru pacienții:
  • cu antecedente de infarct miocardic
  • cu stent coronarian
  • cu insuficiență cardiacă
  • care au suferit intervenții de chirurgie cardiovasculară
  • purtători de defibrilator sau stimulator cardiac
* Internarea se va face în baza unui test PCR COVID-19 negativ, nu mai vechi de 72 de ore.
**Oferta este valabilă cu bilet de trimitere către cardiologie de la medicul de familie sau medicul cardiolog
***Perioada de desfășurare a campaniei: 1 Mai 2021 – 31 Decembrie 2021

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.