Zeci de biciclete au fost amplasate în mai multe staţii! VEZI UNDE!

0

Zeci de biciclete au fost amplasate în mai multe staţii RATT din Timişoara. Proiectul propune încurajarea timișorenilor să folosească transportul cu bicicleta, valoarea investiției fiind de 7,5 milioane de lei, potrivit digi24.ro.

Primăria orașului are în plan și reabilitarea sau construcția de piste de biciclete.

foto biciclete opinia timisoarei

foto Opiniatimisoarei.ro

Citeste mai multe detalii despre proiectul de amplasare a bicicletelor din Timisoara, dar si despre planificarea reabilitarii sau constructiei de piste de biciclete aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează