Tu cât de verde vrei să fie orașul în care trăiești? Chestionar pentru orașele Timișoara, Arad, Lugoj și Reșița

0

Soluții Inovative pentru Orașe Verzi este un proiect derulat de UrbanizeHub și cofinanțat din Fondul Social European, prin POCA (Programul Operațional de Capacitate Administrativă) 2014 – 2020. Prin acest proiect ne propunem prin politici și strategii locale, dar și prin acțiuni concrete, să încurajăm transformarea orașelor Timișoara, Arad, Lugoj și Reșița în orașe verzi și comunități urbane sustenabile.

Aici chestionarul

Vocea cetățenilor este extrem de importantă în acest demers; pentru a lua pulsul comunității și pentru a înțelege mai bine nevoile cetățenilor, am lansat această campanie de consultare publică.

Chestionarul se adresează cetățenilor celor 4 orașe interesați de viitorul sustenabil al comunităților urbane, iar întrebările vizează 8 dimensiuni: eficiență energetică, iluminat public, mobilitate urbană, managementul deșeurilor, digitalizare, dezvoltare urbană verde, educație și implicare.

Răspunsurile sunt anonime, iar durata medie de completare a chestionarului este de 7-10 minute.

Apreciem timpul acordat de Dvs. pentru completarea integrală a chestionarului. Împreună putem modela viitorul orașelor!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.