Programul Sănătate: 79 de apeluri ar urma să se lanseze în acest an! 6 se adresează mediului de afaceri

0

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat la 16 martie 2023 calendarul estimativ al apelurilor de proiecte pentru Programul Sănătate aferent perioadei de programare 2021-2027, anunță fonduri-structurale.ro

Potrivit documentului, pe parcursul anului 2023 urmează să fie lansate 79 de apeluri cu o valoare totală de peste 5,49 miliarde de euro.

Apelurile se adresează atât mediului public, respectiv UAT-urilor, universităților, organizațiilor de cercetare, autorităților publice locale și centrale, Ministerului Sănătății, unităților sanitare publice, instituțiilor publice de sănătate, institutelor medicale, cât și mediului privat, respectiv IMM-urilor, întreprinderilor inovatoare, întreprinderilor mari, start-up-urilor & spin-off-urilor. Se încurajează de asemenea colaborarea public-privat.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.