Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primăria Sectorului 1 pune în consultare publică proiectul de transformare a Pieței Amzei într-un hub cultural și pol al gastronomiei autohtone

0

Pentru ca acest proiect să fie cât mai aproape de așteptările și nevoile comunității locale, administrația locală a Sectorului 1 așteaptă propunerile, observațiile și recomandările pe această temă ale cetățenilor și societății civile.

Sursa și mai multe informații aici.

Astfel persoanele interesate pot consulta proiectul de refuncționalizare a pieței Amzei pe pagina instituției și pot trimite în această săptămână propunerile lor pe adreasa de e-mail registratura@primarias1.ro sau pot înregistra adrese scrise la Registratura Sectorului 1 a Municipiului București din Bulevardul Banu Manta nr. 9.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.